sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Liminka 2.9.2012

Syksyisessä säässä ja tunnelmassa kohti Liminkaa. Matkaa n. 50 km ja ajoaikaa reilu puoli tuntia. Tällä kertaa matkaseurana ainoastaan karvaiset ystävät- Alma ja Danny.Matka sujui ilman suurempia kommervenkkejä ja näyttelypaikkakin löytyi helposti.

Tuomarina Iuza Beradze, Georgiasta ja häntä voisin kuvailla kyllä nopeaksi tuomariksi. Hyvin reipastahtinen ja kehät paremminkin reilussa etuajassa kuin jäljessä.

Tuloksiin, lyhyestä virsi kaunis

Danny, ERI, SA, PU2, SERTI
"Compact with good head, corr. movement, good temperament". "Kompakti, jolla hyvä pää, oikeat liikkeet, hyvä luonne".



Alma, ERI, SA, PN3, Va-SERTI
"Enough good head, deep and wide chest, propotionally(oik. proportionally) strong bone, good temperament and movement, good expression". "Tarpeeksi hyvä pää, syvä ja leveä rinta, suhteellisen vahva luusto, hyvä luonne ja liikkeet, hyvä ilme".



Hieman ehkä kirjoitusvirhettä sihteerillä, mutta itse ajattelin, että sanaksi luultavasti sopii suhteellisen. Koirat osallistuivat myös kasvattaja luokkaan ja kasvattaja saikin ROP-kasvattaja palkinnon :) Mukava päivä, paljon taas tuttuja ja tuntemattomia ihmisiä. Kuva tällä kertaa kotoa, näyttelykuvia laitellaan jos/kun niitä meillekkin asti saadaan. Saatu 16.9.12 BlackCurrant's kennelistä muutama kuva-Kiitos.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti