tiistai 18. syyskuuta 2012

Koiran valokuvaaminen näyttelyasennossa

Päänäyttelyn voittajan kuva pitäisi olla seuraavan Ruttunaaman kannessa ja sehän on siis meidän Danny. Itse päänäyttelyssä räpsittiin kuvia muisti täyteen, mutta kuva EI ollut pystysuunnassa, EIVÄT olleet alkuperäiskokoisia, EI ollut pelkkä koira, vaan myös minä makkaroineen kuvassa. Siispä sunnuntaina kasvattajan kanssa vietettiin päivää kamera kourassa meidän pihassa. Tässä "hylätyt kuvat" kansikuvapojasta. Kansikuvaa saatte odotella Ruttunaaman ilmestymiseen saakka :)

Kuvaaminen aika aloittelijoille on yllättävän vaikeaa, vaikka kuvia on räpsitty melkein satoja, aina jokaisessa on jotain vikaa. Tausta on huono, jalat väärässä asennossa, koira liikahtaa, katsoo väärään suuntaan, pää liian ylhäällä/alhaalla, suu auki, jne.. Jokatapauksessa sunnuntaina oli onneksi hyvä ilma, hyvää seuraa ja hikistä puuhaa oli Tarinankertojalle myös tiedossa, kun asetteli koiraa asentoon eri paikoissa.

Suu auki, ei kiva

Suu edelleen auki, ja toinen etujalkakin huonosti


Etujalat huonosti

Katse väärään suuntaan ja tarinankertojan käsi päässyt myös kuvaan

Pää liian alhaalla ja luihu ilme

Valo jotenkin huono
Tällä samalla periaatteella täytettiin kameraa, jokaisessa jotain pientä vikaa. Julkaisukelpoinenkin kuva läpäisi meidän kriteerit ja luultavasti myös toimituksen kriteerit. Nyt uutta Ruttunaama-lehteä odottamaan. Niin ja sinne saattaa tulla pikkujuttu meidän matkasta näyttelyyn. Huippua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti