lauantai 22. syyskuuta 2012

Koirat kaupassa

Koirat eivät ole vielä nykyäänkään kovin tuttu näky monessa kaupassa. Täällä meidän perällä, ne ainakin toivotetaan tervetulleeksi niiden ikiomaan liikkeeseen, Mustiin ja Mirriin. Nyt perjantain kunniaksi, syyskuun alennusmyyntien ja juhlistamaan koirien syntymäpäiviä, Alman mennyttä ja Dannyn tulevaa menimme katsastamaan liikkeen koirien kera. Tarkoituksena oli taas haastaa Almaa uudessa paikassa ja etsiä sopivia uusia kaulapantoja molemmille, mahdollisesti myös uusien talvitakkien etsintä on käynnissä.

Tervetuloa Mustiin ja Mirriin

Liikkeessä oli onneksi kohtuu rauhallinen aika aamupäivästä, ainoastaan muutamia ihmisasiakkaita meidän lisäksi. Kahden myyjän avustamana selvitimme, että alennuspuvut eivät mahdu Dannylle. (Almalla olikin jo sopiva kotona talveksi). Pantoja ei löytynyt myöskään tarjouksesta Dannylle. Täytyy myöntää, että olen tarkka yhteensopivista väreistä ja tiedän tarkalleen millaisia pantoja ja naruja koirilleni haluan. Kaikki ylimääräinen blingbling ja värikkäät on minusta rumia. Pidän yksinkertaisesta tyylikkäästä nahasta, mielummin ruskeasta kuin mustasta ja metalliosien pitäisi olla kultaiset/pronssiset.


Kaupassa pitää käyttäytyä, vaikka on muita asiakkaita ->ei ihan onnistunut koko ajan ;)
 Varattuna meillä olikin noutokapula huomisia tokotreenejä silmällä pitäen. Hintaa siis 9,90 ja se sopi ainakin meidän koirien suuhun. Emme ole vielä metallisessa menossa ja saa nähdä menemmekö harjoituksissa sinne asti vai riittääkö meidän treeneissä puinen kapula. Danny siis sai noutokapulan ja joutui kokeilemaan pukuja ja pantoja turhan takia.

                                                                         BERRAOhjatunnoudonkapula

http://www.mustijamirri.fi/tuote/berra-ohjatunnoudonkapula-/024276/


Kissapuolen tarjonnassa selkeästi jotain mielenkiintoista
 Kutakuinkin koirat käyttäytyivät kohtuu rauhallisesti, varsinkin Danny nukkui välillä liikkeessä. Almakin malttoi hetken istua ja seisoakin paikoillaan, hieman häsellystä, mutta ihan tyytyväinen olen koirien käytökseen. Kumpikaan ei pissannut liikkeeseen, ei vierastanut ihmisiä, tilannetta eikä koekaniinina oloa.

Alma ja uusi hieno panta+naru

 Ja nyt itse asiaan, Almalle löysin aivan upean pannan ja narun, yhteishintakaan tälle paketille ei tullut kuin reilu 30 euroo. Mahtavan ruskea sävy, metalliosat eivät ole kuin hopeiset, mutta ovat kuitenkin samaa sävyä narussa ja pannassa. Ja katsokaa kuinka hyvin ne sopiikaan Almalle. Heti piti testata ne lenkillä.

Kyllä kelpaa kylillä juoksuttaa taas

Reissun saldona koirat kävivät uudessa tilanteessa pitkästä aikaa, Almalla on upea uusi panta ja naru ja Dannyllä uusi noutokapula. Alennuksien jälkeen (käytin myös yhden 5euron arvoisen lahjakortin, mätsäreistä hankitun) rahaa jäi maksettavaksi 39 euroo. 

2 kommenttia:

  1. Harvoin näkee näin hyvin sopivan pannan, narun ja koiran yhdistelmän =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Panta+naru ja koirakin :D ovat vieläkin käytössä. Parhaimpia hankintoja hinta-laatu suhteella.

    VastaaPoista