maanantai 17. syyskuuta 2012

Citykoirat turistina

Syksy alkoi ja sen myötä harrastukset, siispä ainainen kalentereiden rukkaaminen on menossa. Yleensä käy niin, että kuskausvuorron ollessa tarinankertojalla, täytyy yhdistää koiran ulkoilutus Taaperon harrastuksiin. Siispä viime päivinä maalaiskoiria on voinut bongata n. 30 km päässä taloltamme ja kutsuttakoon heitä tällä kertaa Citykoiriksi.

Alma Raksilan puistossa
Danny Oys:n lähistöllä olevan jalkapallokentän luona
Alma uimahallin viereisessä puistossa
Hälytysajoneuvojen ihmettelyä
Syysmannekiini uimahallin kupeessa
Mahtavia syksyisiä kelejä
Lenkkeilijöitä katsomassa
Ouluhallilla
Tällä reissulla ihasteltiin myös Ouluhallin pihalla olevia Hifimessuja, tai jotain sinne päin

Tavallaan tämä yhdistäminen on mahtavaa, koirat sosialistuu, kun keskellä kaupunkia on hirvittävästi toimintaa. Alman kanssa katsottiin tosiaan kerran renkaan polttamista ja stereoitten huudattamista. Yleensä hieman rauhaton Alma oli yllättävän rauhallinen. Jos aika riittää (yleensä ei) otan matkaan vain toisen koiran ja pystyn samalla harjoittelemaan pieniä tehtäviä. Varsinkin Almalle tämä lenkkeily tekee terää jännityksen vuoksi. Eli Almaa jännittää kaikki uusi ja rauhaton toiminta.

Tänään kierrettiin hautausmaan kuvetta. Harmi, kun sinne ei saa mennä koirien kanssa. Olisi ollut mukava bongata julkkisten hautoja ajan kuluksi. Jamppa Tuominen, Andy McCoyn sukulainen, ruusuhauta, jne..jospa pääsisi joskus ilman koiria käymään siellä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti