keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Danny, Toko jatko1

Dannyn kanssa on tokoiltu enemmän ja vähemmän tosissaan puolentoista vuoden ajan. On ollut mm. pentukurssia, arkitottelevaisuutta, toko peruskurssia ja nyt viimeisimpänä tokon jatko1. Tänään 5.9.2012 saadun todistuksen mukaan seuraava taso taas odottaa. Sinne onkin jo ilmottauduttu toko, jatko2 ja jos kaikki menee putkeen joulun aikaan olemme toko (kilpailu)  valmennusryhmissä mukana. Kouluttajanahan Active Dog:n tottiksissa on ollut Ojalan Jenni ja melkonen Mimmi onkin, omia saavutuksia voi vaan kateellisena katsastaa mm. sm-hopeaa ja mieletön määrä erilaisia kikkakolmosia, miten liikkeet saa opetettua koiralle. Huippu Ope!

Kurssien ehdoton edellytys on ollut, että koirat eivät reuhaa ja ovat muutenkin ohjaajansa hallinnassa.


Nyt Jatko1 harjoittelimme mm. tokoruutua, tokohyppyä, noutoa, seuraamista, maahan-seiso-maahan, luoksetuloa, luoksepäästävyyttä

Ohjeiden kuuntelua

Nouto harjoittelun aloitus, kapula suuhun

Maahan-Seiso-Maahan
Peruskurssilla opittua aiemmin keväällä

  • Kurssilla harjoitellaan tottelevaisuuskokeiden (TOKO) perusteita määrätietoisesti. Opiskeltavia asioita ovat mm. katsekontakti, luoksepäästävyys, sivulletulo, seuraamisen alkeet, nopea maahanmeno, napakka seisominen, vauhdikas luoksetulo, paikallaolo ja tokohyppy. Kaikki liikkeet pilkotaan pieniksi osasuorituksiksi, joista on myöhemmin helppo kasata vahva, toimiva kokonaisuus siten, että koiran motivaatio säilyy koko ajan korkealla.

    Jatko 1 opittua kesä ja alkusyksy

  • Kurssi on tarkoitettu Active Dog:n TOKO:n peruskurssin käyneille koirille. Jatkokurssilla syvennetään peruskurssilla opittuja taitoja. Harjoiteltavien asioiden joukkoon otetaan myös osia ylempien luokkien liikkeistä, jotta treenit pysyvät vaihtelevina ja monipuolisina. 
  • Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti