torstai 29. maaliskuuta 2012

Erittäin hyvä ellei täydellinen -Näyttelyyn valmistautuminen

Toinen koitos näyttelyrintamalla koetaan lauantaina 31.3.2012 Kemijärvellä, jossa tuomaroi Juha Putkonen. Koirista ainoastaan Danny on matkalla pohjoiseen. 
Parin viikon ajan, olen käynyt taas remmilenkeillä, ettei näyttelyssä kaulapanta ja remmi tuota ahdistusta. Vähän on harjoiteltu seisomista ja juoksemistakin/esittämistä.
Tänään vuorossa oli siis koiran näyttelykyntoon saattaminen +"muut dopingit" eli meidän perhe valmistautuu näihin karkeloihin kynsienleikkuulla, puhdistamalla korvat ja silmät ko. aineilla ja furminaattorin heiluttelulla. Tämä samaisen dopingkohtelun koki myös Alma, kuten koirat kokevat sen myös joka viikko. Toisin sanoen kisat eivät aiheuta kovin suuria toimenpiteitä ainakaan tässä taloudessa. Toki myönnettäköön, että joihinkin kilpailuihin meidänkin koirat on pesty.
Salaisia doping aineita
Salaisia doping aineita


Furminaattori -yksi maailaman parhaista koiran harjoista
Nyt, kun koira on kuosissa, ei tarvita kuin laukun pakkaus. Rekisteripaperit, rokotustodistus, numerolappu, pyyhe, kuppi, vettä, numeronlapunpidike, paperia, kynä, herkkupaloja, häkki, pehmuste ja viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä BlingBling-naru, jota yhdistelmänä metsästin ainakin 2 vuotta. Eiks oo hieno?


Kaupat on pullollaan varusteita ja asusteita koirille, kilpailut täynnä kuorma-autoja varusteilla pakattuna ja netti tarjonnee nämä kaikki ja vielä enemmän. Mutta- kultainen ketjupanta (tarpeeksi pitkä ja paksu) löytyi vielä kohtuu helposti, mutta ruskea pyöreäpunoksinen, lyhyt, KULTAISELLA lukolla-ei mistään. Eihän nyt kultaiseen kaulapantaan kukaan laita hopeista lukkoa, Eihän? BlinBlingit laukussa ja koira kuosissa, nyt vain kilpailuja odottamaan.


Kisatunnelmaa nostattamaan valitsin teemaan sopivan biisin :)

1 kommentti:

  1. Olipa hyvä että Furminaattorista oli kuva! Tämä tietämätön, kun tunnistaa vain Terminaattorin... ;)

    VastaaPoista