tiistai 20. maaliskuuta 2012

BlackCurrant's Danny The Dog "Danny" esittelyssä


 

25.9.2010 syntynyt
Opetellaan seisomista jo pienestä pitäen
Rakkaat nukkumispaikoillaan
Tarinankertojan tuijottelua


Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisempänä esitellään perheen lellivauva, Danny, Prinssi Petunia, Sämpylä, Bansku, Dämpsy, jne.. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. 25.9.2010 syntynyt urospentu löysi tiensä, osin Olgan kuoleman jälkimainingeissa, kotiimme. Joo, tiedän, päätöksiä ei pitäisi tehdä äkkipikaisesti eikä tunteella, mutta minkäs teet. Danny on varsinainen Tarinankertojan lellivauva, sellaista titteliä ihan joka koira saakkaan. Ja kurssiosakkeet nousevat nousemistaan lähelle, niitä Olgan -once in a lifetime pisteitä. 


Prinssi Petunia - Mummolan pihatarkastuksella
Ensimmäisiä Junioriluokkia Haukiputaalla 2011



1 vuotias talonvahti


Dannyn kanssakin ollaan kunnostauduttu koirakoulussa.Kolme kurssia plakkarissa ja Tokoliikkeiden opettelu jatkukoon. Dannyn motivointi tapahtuu melkein pääsääntöisesti lelulla. Leikkiminen, kukkien haistelu ja Tarinankertojan seuraaminen on tämän Nuoren Herran harrastuksia. Näyttelyitä myöskin olemme kiertäneet ja palkintokaapin täytettäkkin on noilta matkoilta kertynyt. Danny on jo käynyt silmä-, sydän ja polviterveystarkastuksissa ja todettu näiltä osin terveeksi. Loppujen teettäminen tapahtuu, kunhan kirjoittanut saa aikaiseksi (lue ylimääräistä rahaa). Danny on jopa ärsyttävyyteen asti reipas, touhukas, aina valmis lenkille, leikkimään, kiltti, hyväntuulinen, aamuvirkku ja ennen kaikkea Tarinankertojan seuraaja. Dannyssa yhdistyvät Alman ja Olgan parhaat puolet (vaikkeivat siis sukua olekkaan) Olgan viisaus ja silmiinkatsomisen taito, Alman hössöys ja leikkisyys. Banskuun ihastuvat ensi käynnillä kaikki -seurallinen ja iloinen koira. Pitempään koirat tunteneena Danny on vaativampi kuin Alma, koska Alman onnellisuuteen riittävät säkkituoli, ruoka ja lenkki. Danny vaatii päivittäisen huomionsa harjoittelun muodossa, muuten se häärää ja hyörii jokapaikassa. Väärissä käsissä lienee voisi sisustuskin saada uusia luovia ratkaisuja.


Näyttelyitä
Kotona

2 kommenttia:

  1. Anonyymi3/22/2012

    Ihana prinssi petunia! <3 Kuvaukset osuu kyllä just eikä melkein banskuun!

    -paula

    VastaaPoista
  2. Sämpylällä on ollut illalla vähän tylsää, kun olin niitä koirakoosteita tekemässä. Pallokokoelma löytyi leijonanluolasta ja Alma oli saanut kärsiä terroristihyökkäyksiä. Bansku on niin <3

    VastaaPoista