tiistai 3. heinäkuuta 2012

Rovaniemi 30.6.2012

Reilu 200 km takana ja edellisillan tyhmyyskohtaukset ovat ohi ja auton suunta on kohta Rovaniemeä. Vänkäriksi sain yhden erittäin kokeneen bulldoggikasvattajan, jonka kanssa matka kului kun siivillä. Vinkkejä ja tarinoita kertyi korvan taakse muisteltavaksi. Ainakin näitä ruokakokeiluja meilläkkin syksyn päälle aletaan kokeilemaan.

No itse asiaan, tuomarina Rita McCarry Beatti, Irlanti. Hän oli kutakuinkin Dannystä seuraavaa mieltä: (valitettavasti käsialan kanssa ongelmia, joten osa sanoista joko uupuu tai ovat niin vaikeaselkisesti luettavissä, joten auttakaa, jos hoksaatte..)

Pleasing head and expr. well placed shoulder, very talent outline, well muscled, moving soundly in front, close behind, would prefer more drive, exc. temperature

Erittäin miellyttävä pää ja ilme. hyvin sijoittuneet hartiat, hyvin lahjakkaat ääriviivat, lihaksikas, liikkuu moitteettomasti edessä, takaliikkeet ahtaat, voisi olla enemmän liikettä, erinomainen luonne.





Kuvat Anu Mustonen -Kiitos-
Mielestäni taso oli tänä näyttelypäivänä hyvä, 12 kaunista ja komeaa oli rivissä. Erityyppisiä koiria, mutta kaikki omassa tyylissään hienoja. Kyllä tuomari sai heti aamutuimaan pohdintaa tehdä, voitto kauniille Kepalle (meni ihan oikeaan osoitteeseen).


Moitintaa saisi sihteerin käsiala näyttelylapusta -> käsittämätöntä, että nykyaikana ei vielä mahdollista kirjoittaa kannettavalle tietokoneelle tuloksia. Siitä hyötyisivät kaikki, tulokset tulisivat nopeampaan, lähes reaaliajassa ja koiranomistaja saisi lappunsa selkokielisenä.


Ja kun napapiirillä oltiin, piti käydä kuiskuttamassa korvaan toive pukin tulosta meillekkin ja tietenkin ne lahjatoiveet -koira, auto, siivouspalvelu, navigaattori, tietokone, vapaa-aikaan tunteja, karkkia, etelänmatkaa, jne..perussetti ;)

 

1 kommentti:

  1. Anonyymi7/03/2012

    voisko tuo "olive" olla "alive"... sittehän siinä voisi olla himppasen järkeä... ehkä :D minun lontoontaidolla yritän tässä päteä, mutta ekana tuli mieleen.. Tyrmätkää, jos ihan hukassa :D t. anne

    VastaaPoista