keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Heinähattu ja Vilttitossu

 Tekemistä riittää kesäaikaan, mätsäreitä, tokoharjoituksia, näyttelyharjoituksia, näyttelyitä, lapsi-koiraharjoituksia, jne. Ja tämä kertaa kaksi. Välillä on hyvä istahtaa ja vaan olla, tai nauttia hetkestä ja hyvästä ilmasta, kauniista maisemasta. Ei se loma paljon muuta kaipaa -hetkeä, jollon kaikki kiire kaikkoaa. Tässä yksi meidän perheen kiirettömistä onnenpäivistä -lenkki lomalaisten, Herra Danny Heinähattu ja Rouva Alma Vilttitossu, kanssa. Kuvat kertovat paljon ja runot on löydetty pokkarista Onnen Oivalluksia.


Elämän pahin tuholainen on kiire, halu tavoittaa jotakin ennen aikaansa, jolloin asia pilaantuu liialla yrittämisellä. (J.R.J)


Joka on onnellinen, tekee muutkin onnelliseksi.(A.F)


Älä hoppuile, älä huoli. Vierailusi täällä kestää vain hetken. Muista siis pysähtyä nauttimaan kukkien tuoksusta. (W.H)


Onneen johtaa vain yksi tie: lakata kantamasta huolta sellaisesta, mihin emme voi tahdollamme vaikuttaa. (E)


 Koskaan ei ole liian myöhäistä -liian myöhäistä aloittaa alusta uudelleen, eikä koskaan liian myöhäistä olla onnellinen. (J.F)


..matkalla elämän halki oppii sen, että ellei melo oma kanoottiaan, ei etene ollenkaan. (K.H)


 Pelkästään tieto siitä, että pitkän päivän päässä odottaa hyvä kirja, muuttaa päivän onnellisemmaksi. (K.N)

Tässä tapauksessa kyseessä on klassikko Aku Ankka, mutta mikäs sen leppoisampaa kuin loikoilla riippumatossa kauniina kesäpäivänä.

On kaksi päivää, joista kenekään ei pitäisi koskaan kantaa huolta, ja ne ovat eilinen ja huominen. (R.J.B) Näillä sanoilla kaikille lukijoille huolettomia ja onnenhetkistä koostuvia lomapäiviä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti