torstai 12. heinäkuuta 2012

Näyttelyilmoittautuminen

Taannoin eräs blokkari oli laskellut hintoja Suomen Muotovaliolle, kun laskestaan osallistumismaksut, bensat, mahdolliset yöpymiset ja matkalla pakolliset pysähdykset huoltoasemilla. Hän oli kokonaiskustannuksissa päässyt 3000 euron kohdalle.

Juurikin äsken tili tyhjeni 95 euron edestä. Niillä on kustannettu Danny englanninbulldoggien erikoisnäyttelyyn Helsinkiin (35e). Ja Alma ja Danny Limingan ryhmänäyttelyyn (1.koira 32e ja toinen 28e). Helsingin reissulle tulee hintaa meninpä sitten junalla tai autolla. Matkaan saanee laskea melkein 200 euroa, siihen lisäksi ruuat. Liminka on lähellä kotia n.50 km, joten sen bensoihin riittänee 10e. Silläkin matkalla täytynee kahvikupponen kisapaikalla juoda ja mahdollisesti makkara. Tällä logiigalla 2 pv harrastamiseen menee ainakin 400 e rahaa. Itse kehässä olemiseenhan ei mene aikaa kuin 5 min, joten ilmoittautumisia kun oli 3, tulee 15 min. harrastamisesta 400 euron lasku. Hullua?

Itse ilmoittautuminenkin on tehty osin monimutkaiseksi. On monta kilpailujen järjestäjää, jolla jokaisella on oma sivunsa, jonne voi mahdollisesti rekisteröityä. Osa tiedoista voidaan onneksi hakea kennelliiton rekisteristä, jos sinulla on omakoira-palvelu käytössä. Osa kysyy aiemmin saatuja Sertejä, osa ei kysy. Toinen saa tietoja Omakoirasta, josku toinen ei. Toisessa ilmoittautumisen jälkeen pääsee suoraan verkkopankkiin, jossain täytyy itse kuitteja kopioida ja lähettää sähköpostiin. Monenmoista kanavaa pitkin tietoja kerätään, onpa joukossa vielä vanha perinteinen paperinenkin versio.

http://www.seby.fi/tiedostot/ErikoisnayttelyRuttis1012.pdf, joka tapauksessa "kauden" kohokohta huipentuu bulldoggien päänäyttelyyn, jossa toivon mukaan järjestelyt toimivat moitteettomasti kuten edellisinäkin vuosina, ilma suosii, koiramäärä on suuri ja tasokas ja ihmisillä on hyvä mieli.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti