keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Koirapuistossa Muurahaispuistossa

Syödäänkö vielä yhdessä lunta?

Ihan sama, mikä ettei?

Mekin syödään

Isojen puolen hurjin mies

Lentävä Dumbo

Vauhtia ja

vaarallisia tilanteita
Bansku pääsi Tarinankertojan mukana kouluun ja koska startti oli isoilla kylillä tylsä, päätettiin sopia sokkotreffit Patelan yhdistyksen kanssa koirapuistoon. Lääniä oli vaikka muille jakaa, mutta koirat päättivät perinteiseen tapaan pysytellä jalkojen juuressa suurimman osan ajasta. Beagle rouva yritti innostaa porukkaa juoksemaan ja eihän Dannya siihen tarvinnut houkutella, ja hetken meillä oli ni-iiin mukavaa. Kunnes ilonpilaaja päätti, että leikit on loppu. Pikkulenkki loppuun ja kotona makaa nyt onnellinen mies.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi4/05/2012

    Kyllä oli vallan mukavaa, kiukkukin hellitti itse kullakin edes vähäsen :) Nyt on seesteisempää ja ei kiukuta yhtään. Itse pääsyyllinen kaikkeen juonitteluun saatiin kuriin ja hän oli ihan normi aurinkoinen itsensä, auttoi kotiaskareissa ja ei kertaakaan tarvinnut tupista mistään :) Kova kuri toimii siis koirissa ja lapsissa. :) nimimerkillä patelan yhistyksen tj

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ollaan tuskailtu tänä päivänä erimieliErkin kanssa ja tällä kertaa Erkki löytyy Tarinankertojan päästä. Hyvä, jos voimme olla avuksi kiukunlieventäjänä ja seuraneitinä.

      Poista