torstai 19. huhtikuuta 2012

Aamuherätyksiä


Aamuherätyksiä Tarinankertojalla ja kellot siis kilkattaa viimeistään klo 04.30. Kahvipannu porisemaan ja koirat lenkkeilemään. Huomenta vaan koirat! Danny rakas ihan vieressä ja kutakuinkin valmis lenkkeilemään, mutta
























Alma unikeko on vähän toista mieltä. Sen mielestä kenenkään ei tarvitse herätä näin aikaisin, jos ei ole ruokatarjoilua. No valitettavasti kukaan meistä ei voi valita, mihin aikaan kellot kilkattaa. Siispä tämäkin kauneusuni täytyi keskeyttää ja lähteä lumisateeseen aamulenkille. Kyllä lumisateeseen. Nyt onneksi säätiedot lupaa jo jotain muutakin kuin lunta, ainakin lämmintä.





Meillä koirat nukkuvat omissa säkkituoleissaan yöt ja eivätkä nauti sohvan tai sängyn käyttöoikeuksista koskaan. Tämä on joskus perheessä päätetty, kun aiemmat asukit tuunasivat kalusteita uuteen uskoon. Ja täytyy kyllä sanoa, että rivit eivät horju. Tässä asiassa koko perhe on samoilla linjoilla. Joskus puheen asteella ollut, jos vaikka kuin kunnes sittenkin...-mutta ei. Kun ne eivät osaa edes viereen kaivata eivätkä hyppele sohvia vasten. Joku vääräleuka sanoisikin, että raukat eivät paremmasta tiedä. Niinpä, mutta mielestämme koirat eivät kärsi vaikkeivat sängyssä nukukkaan. Onnellisen näköinen on ainakin Alma ;)

"Avioelämästä tulee vaikeampaa, jos koira vaatii saada nukkua välissänne. Pamela Dugdale."

3 kommenttia:

  1. Anonyymi4/25/2012

    Ihanat! <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi4/25/2012

    t. paula :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alma-sisustukseen sopiva hiljainen ja kaunis. Danny-rakas- vähän touhukkaampi ja sisustaa mielellään enemmin itse kuin on osa sisustusta. Ihaniahan ne on molemmat.

      Poista