sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kemijärvi 31.3.2012


Me mentiin voittamaan ja saavutettiinkin se mitä haettiin ;) Enemmän kuin onnellinen VSP-tittelistä ja Sertistä (3:s). ROP-tittelin nappasi itselleen kaunis Möwens Oh My Oh My. Tuomarina toimi Juha Putkonen. Hän oli Dannysta seuraavaa mieltä. "1,5 vuotta.hyvänkokoinen, vahvaluustoinen. Mittasuhteiltaan oikea. Hyvä, leveä kallo-osa. Oikein asettuneet korvat. Tummat silmät. Oikein sijoittunut kirsu, avoimet sieraimet. Hyvä, yhtenäinen nenäpoimu. Hyvin täyttyneet huulet. Hieman pitkä, sopivasti kaareutunut alaleuka. Tiivis runko ja sopiva eturinta. Leveä etu-osa. Hieman käyrät eturaajat. Ylikulmautunut taka-osa. Hyvä takaosan rullaus. Edestä hieman epävakaa. Näyttää ajoittain kieltä."
ROP Möwens Oh My Oh My ja VSP Blackcurrant's Danny The Dog, tuomarina Juha Putkonen
(kuva: Johanna Askola-Putaansuu)

Itse matka Kiiminki-Kemijärvi ajeltiin punaisella paholaisella 3 h 10 min, pysähdyksiä ainoastaan take-away kahvin muodossa. Ajeltiin heimolaisetn kanssa Ranuan kautta ja sieltä suoraan Kemijärveä kohti. Tiet olivat hyvinkin sulana ja vallan mukavia ajella. Usko meinasi vain loppumatkasta loppua, kun TomTom ilmoitti perille olevan 7 km ja yhtäkään taloa ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Mutta kummasti ne sieltä "solasta" sitten löytyivätkin, talot ja näyttely.
Itse järjestelyistä antaisin kritiikkiä huonosta parkkipaikka ohjauksesta ja positiivista palautetta tilavasta näyttelypaikasta ja lämpimästä hallista. Kehät olivat myöhässä, mutta jotenkin tuntuu olevan enemminkin sääntö kuin poikkeus. Leppoisa päivä lapissa huipentui Kemijärven ABC:lle, jossa odotimme ruoka-annoksia 55 min. Huhhuijaa, pitkä päivä, mutta kannatti tehdä.


Ja täältä tunnelmaan sopiva biisi.
http://youtu.be/0ip7FAaWkzw


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti