perjantai 19. lokakuuta 2012

Koirien Spa-taivas

Reilu viikko sitten aukesi kävelymatkan päähän koirien spa-taivas - Koirakylpylä Vesipeto. Käsittämättömän hienosti sisustettu, materiaalit valittu koiria ja ihmisiä silmällä pitäen, mahtavat tilat, uima-allas, vastavirtalaite, suolahuone, luontaishoitoja, trimmaaja, juoksulaite, pesutilat hissillä, kahvia, koiralle ruokaa... Minä tiedän, mitä me ensi talvi harrastetaan tai entä jos me muutettas sinne?

Muuttamaan tuskin, mutta ensimmäinen testikäynti on käyty, uintisuunnitelma on tehty ja ensi kerralla pääsemme tositoimiin. Oli niin näppärän näköistä touhua trimmaajallakin, että kävi mielessä, mitä jos vähän puunattas tassukaksikkoakin. Kyllä niistä aina sen verran karvaa irtoaa..

http://www.koirakylpylavesipeto.fi/

Käykää tutustuun sivuihin, facebookissa tykätkää ja uikkarit suoraan ja altaaseen. Tänäänkin on satanut koko päivän ja vaikka kuinka on kumpparit, villasukat, sadetakki, kalsarit ja sun muut niin ei se mikään nautinto oo syysvinkassa kävellä vastatuuleen sateen vihmoessa naamaa. Vieno kesäsade voi olla nautinto, mutta myrskynratsastajat on erikseen. Tänään nautittiin sisätiloista vesipedossa ja kotona, sytyteltiin kynttilöitä, syötiin ternimaidosta tehtyä pannaria ja omaa omenahilloa. Nam!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti