keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kempele RN, 20.5.2012

Kempeleen ryhmänäyttelyyn matkasi kumpikin koira. Tuomaroimassa Juta Haranen, Viro. Voisin sanoa, että Almalle näyttely tuli liian aikaisin, liian vähällä harjoittelulla ja ylipäätänsä kaikki liian äkkiä. Alma olisi halunnut olla jossain muualla kuin Kempeleen ryhmänäyttelyssä saati kehässä. Pelotti lepattavat nauhat, kova tuuli, näyttelyhässäkkä ja kiire. Olisi pitänyt olla itse superrauhallinen jne.. mutta, mutta mennyttä ei voi muuttaa ja vain tulevaisuuteen voi vaikuttaa tai jotain sinne päin. Siispä sen jälkeen olemme panostaneet näyttelyharjoituksiin Alman kanssa ja sitä hedelmää toivottavasti kerätään sitten myöhemmin kesällä.

Alma

Alma, EH, AVO1
2,5-vuotias. Vahvarakenteinen narttu, jolla tyypillinen pää. Hieman pitkä purenta. Kuono voisi olla hieman täyteläisempi ja kallo leveämpi. Silmät voisivat sijaita paremmin. Hyvä luusto. Häntä vielä ok. Saisi olla enemmän lihaksia.


Danny
Danny, ERI, SA, PU3, Va-Serti
Vahva 1,5 vuoden ikäinen uros, jolla oikeanmallinen pää. Korrektit korvat. Hieman pitkä purenta. Hyvin täytetty kuono-osa. Vahva luusto, oikea selkälinja. Korrekti häntä. Kaunis väritys. Tyypilliset liikkeet.


Danny
Dannyn isä Einari PU1
Alma NU1
Kuva Tarja Latvajärvi





Kuva Tarja Latvajärvi
Kuva Tarja Latvajärvi


















Yllättävää minulle oli tuomarin mainio suomenkielen taito. Hyvin iloinen ja ystävällisen oloinen rouva. Mukava näyttelypäivä jälleen takana. Tästä reissusta jäi käteen vahva halu jälleen palata perusasioiden pariin -näyttelyharjoituksia (kävelemistä ja seisomista). Kiitos kuvista Tarja!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti